Koulutuksiin ilmoittautuminen ja niiden ehdot

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterimme kautta. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Onnistuneesti tehdyn ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin. 

Muista kirjata ilmoittautuessasi laskutusosoite oikein. Jos laskutusosoite on ilmoitettu väärin ja se joudutaan korjaamaan laskutuksen jälkeen, perimme uusintalaskusta 5 euron (+alv) lisämaksun. Mikäli yrityksellä on verkkolaskutus käytössä, valitse maksutavaksi "verkkolasku" ja kirjaa verkkolaskuosoite sekä merkitse välittäjän nimi.
 

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut ellei toisin ilmoiteta

½ pv 150 € + alv 24 % 
1 pv 200 € + alv 24 % 
2 pv 300 € + alv 24 % 

Hinnat sisältävät luennot, sähköisen luentomateriaalin (jos luennoitsija on tämän toimittanut), todistuksen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistuja saa tunnukset sähköisen luentomateriaalin lukemiseen/tulostamiseen noin viikkoa ennen koulutustapahtumaa. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistusviestin osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen - varmistathan siis, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. 

Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksu on 20 euroa kalliimpi.
 

Osallistumismaksun palautus

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistuksen perusteella.


Huom! Denstal Oy pidättää itsellään oikeuden peruuttaa koulutustapahtuman tai yksittäisen luennon ylitsepääsemättömän esteen vuoksi. 

Lisätietoja saat Denstal Oy:n toimistosta.