Hygienian verkkokurssi osa 1

Kurssin esittelyvideo

Hinta: 80 €+ alv 24 % (19,20 €)

Hygienian verkkokurssin kouluttaja on Jaana Alapulli, suuhygienisti (AMK), joka on suorittanut infektioiden ehkäisy- ja hoitotyö -erikoistumisopinnot sekä mikrobiologian opintoja Helsingin yliopistossa. Hän on toiminut hammashoitajan, suuhygienistin, hygieniavastaavan ja välinehuollon osastonhoitajan tehtävissä sekä alan kouluttajana.

VALMENNUKSET TOTEUTETAAN SELAINPOHJAISINA VERKKOVALMENNUKSINA

Valmennettava saa sähköpostitse linkin ja tunnuksen oppimisalustalle. Opiskelu tapahtuu omalla laitteella ajasta ja paikasta riippumattomasti (etätyönä tai työpaikalla)

Kurssi sisältää:

  • Kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot 
  • Taustamateraalit
  • Testin kunkin osion päätteeksi
  • Todistuksen

Verkkokurssin käytyäsi hallitset viranomaissuositusten  ja -vaatimusten mukaisen aseptisen työskentelyn vastaanotolla. Kurssin tavoitteena on siirtää tiedot teoriasta käytäntöön. 

Kurssin osa-alueet:

- laki terv.huollon laitteista ja tarvikkeista

-mikrobiologisesti turvallinen työympäristö

- aerosolien ja roiskeiden muodostuminen ja siitä aiheutuvat vaatimukset aseptiselle työtavoille

- uutta pintadesinfektioaineiden käytöstä ja pintahygieniasta

- potilasvaihdossa tehtävät, päivittäiset ja muut säännölliset tehtävät vastanoton ylläpitotoimet yleisellä tasolla

- tartuntatavat ja ajankohtaisilta taudinaiheuttajilta suojautuminen suunhoitoyksikössä

Tunnukset

Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Saat tunnukset sähköpostiisi seuraavan kuun alkuun mennessä, jos olet ilmoittautunut viimeistään 7 päivää ennen kuun päättymistä. Lähetämme siis tunnuksia aina kuun 1. arkipäivä. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin yksi työpäivä.

Valmennukseen sisältyy verkossa tapahtuva osaamisen varmentaminen. Kaikki valmennuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen. Huomioithan, että saamasi tunnus on henkilökohtainen ja vain yksi henkilö voi suorittaa sillä kurssin.

Laskutustietojen täydentäminen (pdf) (190.3 KB)