Käsihygienia ja suojaimet -verkkokurssi

Verkkokurssin hinta 30€ / henkilö (+ alv 24% 7,20 €)

Hygienian verkkokurssin kouluttaja on Jaana Alapulli, suuhygienisti (AMK), joka on suorittanut infektioiden ehkäisy- ja hoitotyö -erikoistumisopinnot sekä mikrobiologian opintoja Helsingin yliopistossa. Hän on toiminut hammashoitajan, suuhygienistin, hygieniavastaavan ja välinehuollon osastonhoitajan tehtävissä sekä alan kouluttajana.

Kurssi on suunnattu suun terveydenhuollon ammattilaisille ja välinehuoltajille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Verkkovalmennus sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), joitain taustamateriaaleja, testin kurssin päätteeksi sekä todistuksen. Verkkokurssi on käytännönläheinen ja antaa hyvän päivityksen päivittäiseen työskentelyyn.

Verkkokurssin käytyäsi osaat käsihygienian ja suojainten käytön merkityksen osana infektioiden torjuntaa. Kurssin käytyäsi osaat toteuttaa hyvää käsihygieniaa ja käyttää suojaimia oikein päivittäisessä työskentelyssä sekä erityistilanteissa.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • Käsihygieniamenetelmät
  • Oikeanlainen suojainten valinta ja käyttö osana potilas- ja työturvallisuutta

  • Vastaanoton laatu ja imago

Tunnukset

Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Saat tunnukset sähköpostiisi seuraavan kuun alkuun mennessä, jos olet ilmoittautunut viimeistään 7 päivää ennen kuun päätymistä. Lähetämme siis tunnuksia aina kuun 1.arkipäivä. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin yksi työpäivä. Hygienian verkkokurssiin on myös osa 1, jonka voit suorittaa itsenäisinä tai ennen tätä kurssia.

Laskutustietojen täydentäminen (pdf) (190.3 KB)