Terveyden edistämisen verkkokurssi

Verkkokurssin hinta 55€ / henkilö (+ alv 24% 13.20 €)

Kurssi on suunnattu kaikille suun terveydenhuollon ammattilaisille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Kurssi sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), taustamateriaaleja, testin kunkin osion päätteeksi sekä todistuksen.  

Verkkokurssi antaa pohjan suun terveydenhoidon henkilökunnan päivittäisessä työssä tarvitsemaan terveydenedistämistyöhön ja suun terveystarkastuksiin. Verkkokurssilla saat tietoa terveyden edistämisestä ja sillä kerrataan keskeiset suositukset. Kurssi antaa ajatuksia ja tietoa moniammatillisen yhteistyön merkityksestä suun terveyden edistämisessä.  

Verkkokurssilla käsitellään myös potilasohjausta ja motivoivan haastattelun keinot. Kurssin jälkeen osaat, kuinka potilas saadaan sitoutumaan hoitoon ja terveyttä edistävään elämäntapaan. Kurssi käsittelee myös ravintoa hyvinvoinnin tukena; mm. keskeisemmät virheet ravitsemuksessa, vinkkejä kasvisten lisäämiseksi ruokavalioon ja kuinka ravinnon avulla pystyt vaikuttamaan omaan jaksamiseesi?  

Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Lisämaksusta saat tunnukset käyttöösi pidemmäksi aikaa. Saat tunnukset sähköpostiisi seuraavan kuun alkuun mennessä, jos olet ilmoittautunut viimeistään viikkoa ennen kuun päättymistä. Lähetämme siis tunnuksia aina kuun 1.arkipäivä. Kurssin suorittamiseen kannattaa varata noin 5-6 h 

Laskutustietojen täydentäminen (pdf) (190.3 KB)

Kouluttajat 

Mirkka Järvinen on Shg, TtM, Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen tohtoriopiskelija ja työskentelee Suun Terveydenhoidon ammattiliiton toiminnanjohtajana. Hän on ollut mukana laatimassa mm. Karieksen hallinnan käypähoitosuosituksen motivoivan haastattelun osuutta. 

Hanna-Mari Kommosen Ttm, shg (AMK) opintojen pääaineena on ollut terveyskasvatus ja terveyden edistäminen. Lisäksi hän on suorittanut opintoja myös sosiaali- ja terveyshallintotieteestä sekä kasvatustieteistä. STAL ry:n Terveyden edistämisen jaoston puheenjohtajana hän on ollut vuodesta 2010 alkaen.  

Suvi Perälä shg, YMK on toiminut esimiestehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Tällä hetkellä työskentelee yrittäjänä suuhygienistin tehtävissä sekä hyvinvointipalvelualalla.