Infoa luennoitsijoille

Kiitos, että olet lupautunut luennoitsijaksi Denstal Oy:n koulutustapahtumaan.
Ole hyvä ja täytä alla oleva luennoitsijasopimuksemme.

Vahvistamme koulutustapahtuman toteutumisen noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Toivomme teidän toimittavan luentoesityksenne viimeistään viikkoa ennen luentoa, jotta saamme sen ajoissa osallistujille. Lataamme luentotiivistelmän pdf-muodossa sähköiselle oppimisalustallemme Optimaan, jonne ainoastaan koulutukseen osallistujilla on pääsy heille ilmoitetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tiivistelmä voi olla esimerkiksi luento PowerPoint -muodossa kokonaisuudessaan tai lyhennettynä tai erikseen tehty word-tiivistelmä. Huolehdittehan, ettei luentotiivistelmässänne ole potilasturvaa ja potilaiden yksityisyyttä rikkovia kuvia. Kaikki tiivistelmät poistetaan alustalta viikon kuluttua koulutuksesta. 

Tässä ohje matkalippujen tilaamiseen. Laskun tai palkkiokaavakkeen sekä matkakulupohjat pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian luentonne jälkeen toimistollemme sivun alla näkyvään osoitteeseen.

Paikan päällä luentotapahtumassa teitä on vastaanottamassa joko toimiston yhteyshenkilö tai koulutusjaoston jäsen, jonka kanssa olette luennosta sopineet. He auttavat esityksen lataamisessa sekä muun esitystekniikan kanssa. Kehotamme teitä ottamaan esityksen mukaan muistitikulla.

Tapahtuman jälkeen keräämme osallistujilta palautetta tapahtumasta sisältäen kysymyksiä myös luennoista. Toimitamme kunkin luennoitsijan henkilökohtaisen palautteen sähköpostitse palautteen valmistuttua.  
Luennoitsijasopimus


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Denstal Oy vahvistaa luennon toteutumisen kuukautta ennen tapahtumaa